HELCO

Profesionism & experienta . O solutie perfect

Suntem buni , dar vom deveni si mai buni in prelucrare metalica

hala noua Cine suntem

Vrem sa oferim mai mult decat realizarea de produse metalice. Suntem mai mult decat echipamentele noastre. De fapt, principala noastra bogatie o reprezinta personalul nostru. Avem un colectiv motivat si pasionat, care doreste si vrea sa te ajute. Fiecare dintre noi este pasionat de ceea ce face si acest lucru se vede in interactiunea pe care o avem cu toti clientii si colaboratorii nostri. Ceea ce suntem este o combinatie intre personalul nostru, abilitatiile noastre si clientii nostri. Chiar si asa, ansamblul este mai mult decat suma partilor. Si acest lucru reprezinta marca unei companii extraordinare - HELCO .

 

Ne ocupam de 4 ani 8 ani de  realizarea produselor metalice. Acest lucru implica mai multe procese, fiecare dintre ele optimizate astfel incat sa oferim cea mai buna calitatea la pretul corect. Serviciile oferite de productie si prelucrare metalica cuprind debitare/taiere cu laser, indoire pe o presa cu aer, strunjire, frezare, sudura precum si consultanta tehnica asupra proiectelor active ale clientilor.

Misiune

Liviu

In ce credem: Helco este o companie ce opteaza pentru profit sustinut. Noi lucram conform principiilor de integritate, loialitate si onestitate. Politica noastra este de a oferi clientilor nostri o experienta placuta cu produse de calitate la pret corect si, bazandu-ne pe aceste lucruri, sa permitem acestora sa obtina un profit sanatos. Echipa noastra este foarte bine pregatita, apreciaza interactiunea cu clientii si este determinata sa multumeasca si sa bucure clientii cu experiente bogate din prelucrarea metalica .

Planuri de viitor

Mutarea catre noua noastra fabrica din Str. Henry Ford ne ofera oportunitatea reorganizarii si eliminarea redundantelor. Cei 11.000 m² ai fabricii sunt planificati cu atentie pentru a optimiza fluxul de munca si eficienta masinilor. Zonele de desfacere si incarcare permit o manevrare usoara a masinilor.

Dispunem de un colectiv specializat, format din 35 angajati, echipamente si tehnologie germana de prelucrare metalica, software specializat de ultima generatie, ceea ce ne permite sa oferim clientilor nostri produse si servicii prompte si de calitate.

Angajatii nostri sunt calificati si instruiti pentru a realiza produse de calitate, urmand cursuri de specializare in Germania.

Societatea are implementat sistem de calitate ISO 9001 : 200.

SERVICII GRATUITE

       • Proiectare asistata de calculator cu ajutorul programelor Pro Engineer, Tops, Autocad

       • Verificare si corectare proiecte initiale furnizate de clienti

       • Optimizare incarcare (nesting) tabla.

Debitare laser tabla zincata

Capacitatea noastra de a produce componente de calitate la preturi competitive intr-un timp foarte scurt ne face sa fim cea mai buna optiune de subcontractare a diverselor repere metalice.

Debitarea cu laser este utilizata intr-un numar din ce in ce mai mare de aplicatii de procesare sau prelucrare metalica. Nivelul inalt de flexibilitate si diversitatea materialelor si formelor explica de ce aceasta tehnologie este recunoscuta la nivel mondial ca o tehnologie de baza si indispensabila.

Laserul  realizeaza taieri foarte exacte, cu precizie de ordinal sutimilor in orice forma dorita, in materiale care distrug sau pot fi distruse de alte utilaje de taiat clasic

 

SERVICII PRELUCRARE METALICA

poze interior

 

          • Taiere cu laser

          • Debitare in ghilotina (latime max: 3000mm)

          • Indoire Abkant (latime max: 3000mm ()

          • Sudura

          • Strunjire, frezare

 

Our Mission Statement: Vera Cruz is a company for sustained profit. We operate on principles of integrity, loyalty and honesty. Our policy is to provide our clients with excellent service and quality products at fair prices and, in so doing, enable them to make a healthy profit. Our staff are well trained, motivated people who enjoy interaction with our clients and who are determined to keep them satisfied and happy.