HELCO

Profesionism & experienta . O solutie ideala

We are...

HELCO este o companie romaneasca ce ofera servicii in industria de prelucrare metalica. Suntem specializati in oferirea de solutii pentru companii care doresc sa ofere sau sa isi externalizeze produsele de natura metalica . Mai multe...

Bd.Decebal 23, Craiova, Romania

Bine ati venit la HELCO Productie!

Serviciile HELCO de prelucrare metalica se adreseaza companiilor care doresc sa isi externalizeze realizarea produselor / componentelor proprii de natura metalica. Asa cum am reusit pana acum , dorim sa fim considerati ca un furnizor de incredere pentru companii care doresc sa devina eficiente si care considera ca o externalizare a serviciilor lor este necesara. Serviciile oferite de noi sunt axate pe industriile telecom , energetica , alimentara sau de mobila . Cateva exemple se pot gasi pe site-ul nostru pentru a va face o idee despre gama de produse ce pot fi realizate.

 

Practic, Helco Productie este o companie specializata in prelucrarea metalului si tot personalul este determinat sa ofere solutii de calitate prin urmarirea proiectelor dumneavoastra de la conceptul initial pana la livrarea produsului final. Lucram predominant cu tabla si putem procesa otel carbon , otel inoxidabil ( inox ) , aluminiu precum si alte materiale obtinute prin aliaje dure ( HardOx) . Apelam la procedee tehnice de taiere laser a colii de tabla, de indoire a produsului rezultat si apoi sudarea conform desenului tehnic.

If you have any question please contact us by :

  • mail: contact@helco.ro
  • mobile : 0040 - 723616464
  • fax : 0040-251418655
  • phone : 0040-251410400

Bogdan Hurezeanu
HELCO
Romania